Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Hanshaugen legesenter
Dyktig og empatisk lege
Lege: Suzana Gojkovic SkrevetAv fastlegene jeg har hatt i Oslo, er Suzana den beste. Hun virker dyktig, tar seg tid til å lytte og er den mer enpatiske legen jeg har møtt. Hun ser faktisk på deg når du snakker til henne istedet for å se ned på pc'en. Suzana er også barnelege på Helsfyr helsestasjon og kan absolutt anbefales som fastlege for små også.
Jeg har for det meste vært der i forbindelse med graviditet eller sykt barn.
Det øvrige personalet (legesekretærer) på Ensjø legesenter varierer fra veldig dyktige og hyggelige til det helt motsatte, dessverre.
Får alltid hastetime på dagen (til barn).
Av og til lang ventetid.
veldig koselig lege
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetUtrolig koselig lege .tar seg tid til å lytte.veldig fornøyd. Blid .
Meget godt inntrykk og stor nytte
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetMøter deg med et behagelig vesen, lytter og er konsis i tilbakemeldingene.
Forståelsesfull lege
Lege: Rebecca Anjum SkrevetVar veldig spent på hvem min nye fastlege var. Jeg ble automatisk flyttet over til henne gjennom helfo. Utrolig søt og dyktig lege. Kan snakke med henne om alt uten at hun dømmer deg. Veldig varm og kjærlig. Flink til å forklare og følge opp. Meget fornøyd!
Finnes ingen tillit!
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetDenne legen ble "servert" meg etter at min forrige fastlege sluttet. Trodde alle leger skulle ivareta sine pasienters behov, men det er kanskje ikke slik...?
Når man er syk fra før trenger man respekt, imøtekommenhet og forståelse - ikke dårlige kommentarer...Dette her holder ikke mål, jeg har byttet til en annen lege.