Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Hanshaugen legesenter
Meget flink
Lege: Suzana Gojkovic SkrevetKan virkelig anbefale henne. Føler meg meget godt ivaretatt. Hun er lyttende og har meg som pasient i fokus.
Lite hyggelig telefonsamtale
Lege: Rebecca Anjum SkrevetRebecca ringte meg opp i dag da fastlegen min ikke var tilstede. Hun startet samtalen unødvendig hoverende om at jeg var vanskelig å få tak i (jeg rakk ikke telefonen første gang hun ringte). Jeg er glad jeg ikke har henne som fastlege.
Hvis det er noen som er vanskelig å få tak i så er det legene på St. Hanshaugen som har telefontid kun til kl 11 og som ikke svarer på meldinger på Helse-Norge.
Nedlatende og dømmende
Lege: Suzana Gojkovic SkrevetJeg ble sendt til Suzana fordi min fastlege ikke hadde ledige timer. Opplevde at hun bagetelliserte mine plager og istedenfor å lytte på det jeg kom for å få hjelp til opplevde jeg at hun umiddelbart ble irritabel og nedlatende. Jeg går veldig sjeldent til legen, så det kostet meg mye å booke og stille opp i den legetimen. Dette ble en utrolig utrivelig opplevelse og det føles belastende å ikke bli trodd når man ikke i form.
Fantastisk lege
Lege: Suzana Gojkovic SkrevetEmpatisk, tar deg på alvor, faglig sterk. Jeg føler jeg blir møtt med respekt.
Anbefales på det sterkeste
Rolig, trygg og oppmerksom lege
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetJeg liker Amin veldig godt, han er flink, oppmerksom og lyttende. Får alltid hjelp når jeg trenger det.