Om vurderingeneSiste vurderinger av Trondheim Lungelegesenter AS
Helt grei
Lege: Alf Magne Heggli SkrevetHelt grei lege, men som mange andre leger så gir han opp før han finner ut hva som feiler deg. Kom dit med problemer med lungene som har plaget meg i 2-3år. Fant ingen ting ut i fra pusteprøver som tilsa normal lungekapasitet. Selv om jeg går rundt og har vondt/betennelse i lungene og slimdannelser gjør det vanskelig å puste i perioder. Spesielt i kaldt vær.
Ble sendt videre for sjekk av hjertet og mage. Begge stedene ble det funnet i orden og så ikke grunnen til hvorfor jeg ble sendt dit når det var lungene jeg gikk og hadde vondt i.
Er helt umulig å komme i kontakt med på telefon også. Satt og ringte i 3 dager før de endelig tok telefonen.
Vi har telefon tid som opplyses vi telefonsvarer.Vi har nær 100% besvart alle anrop i telefon tid.Alle funn var normale etter grundig sjekk av lunger,hjerte og mage.Videre oppfølging vil da være hos fastlege.Det kan være smertene har en årsak som ikke skyldes lungesykdom.
Besvart av Alf Magne HeggliTrygg, kunnskapsrik og empatisk
Lege: Alf Magne Heggli SkrevetVeldig flink i faget sitt og tar seg alltid tid til å høre på pasienten. Henviser videre hvis han er i tvil om noe som ikke er hans fagspesialitet. + for at sykepleieren som jobber der også er ekstremt hyggelig og flink, trodde først at det var hun som var legen
Grundig og dyktig
Lege: Alf Magne Heggli SkrevetKom til Heggli etter å ha skjønt at kortisonholdig astmamedisin var en dårlig løsning for meg som er i ferd med å utvikle beinskjørhet. Ble tatt grundige tester og kartlegging. Syns jeg har fått god oppfølging. Heggli har tatt seg god tid til å forklare meg hva som skjer med kroppen, og hvordan jeg bør ta de nye medisinene.
Dyktig og nøye
Lege: Alf Magne Heggli SkrevetSykepleieren er dyktig, grundig og trivelig og forklarer godt. Heggli tar mange grundige tester, prøver nye behandlinger og forklarer veldig nøye prosedyrer, medisinering og mulige bivirkninger. De har korte kontortider, så det kan være vanskelig å få kontakt utenom oppsatte tider. Anbefales uansett på det varmeste.
Interessert og nøye lege
Lege: Alf Magne Heggli SkrevetProff og nøye lege. Går nøye igjennom og forklarer problemer og løsninger godt. Tar seg god tid til pasientene.