Om vurderingeneSiste vurderinger av Tromsø Indremedisinske Spesialistsenter AS
Generelt dårlig
Lege: Dag Malm SkrevetVeldig vanskelig å kommunisere med, følte ikke at han hørte på hva jeg ville si og ble pratet over flere ganger. Ultralyden han utførte var nesten en vits. Gastroskopien var helt grei.
Tror han lider av gammelgubbesyndrom som har "sett alt og vet alt".
Be heller om henvisning et annet sted.
Både og
Lege: Dag Malm SkrevetDr.Malm kan mage og tarm, der er han veldig flink, han er ekspert med både gastroskopi og kolonskopi . Men han har det travelt og kan slurve litt , ultralyd diagnostikk vil jeg ikke anbefale hos han , dette er ikke hans sterke side.
Aldri mer
Lege: Dag Malm SkrevetIkke imponert over måten man blir behandlet og snakket til. Blir ikke å dra til Dag Malm flere ganger.
Ingenting å grue seg for.
Lege: Dag Malm SkrevetHadde time rett før påske til colonskopi. Hadde gruet meg fryktelig mye. Men det gikk over all forventning, takket være en trygg og sikker lege. Dag Malm kunne virkelig sine ting. Da det viste seg at det var nødvendig med en gastroskopi i tillegg, gjorde han dette med en gang. Dette ble også utført på en meget dyktig måte. Tommel opp for Dag Malm og hans medhjelper 👍
Dårlig opplevelse
Lege: Dag Malm SkrevetTimen var 3 kvarter forsinket, ingen beskjed! Lite hyggelig mottakelse,lite eller ingen informasjon underveis i timen, resept på medisinen ble ikke (glemt? ) sendt til apoteket!