Om vurderingeneSiste vurderinger av Tromsø Indremedisinske Spesialistsenter AS
Trygg og sikker, svært behagelig
Lege: Dag Malm SkrevetHadde en colonoskopi idag, og jeg må bare berømme Malm for en fantastisk måte jeg ble tatt imot på, samt at alle utsagn om denne undersøkelsen ikke stemmer.
Musikk på øret, du kan se på skjermen, han informerer - og så er du ferdig.
Helt ufarlig, intet å grue for!
God lege
Lege: Dag Malm SkrevetJeg har tatt både Gastroskopi og Koloskopi hos Dag Malm på Tromsø Indremedisin. Etter googlesøk har jeg lest mye negativt om gastroskopi og koloskopi (ikke på Tromsø indremedisin men generelt) så etter undersøkelsene jeg må si jeg ble veldig positivt overasket. Dag Malm forklarte hele tiden hva han gjorde mens jeg selv kunne se på skjermen, det gikk fort og følte jeg var i trygge hender. Et tips til alle fra meg er og gå inn for at det skal gå bra, pust med magen og slapp av. Hilsen fornøyd pasient som synes lege og assistent gjorde en super jobb før og under undersøkelsen:)
Elendig
Lege: Dag Malm SkrevetEn uhyggelig opplevelse. Kjent for å ha humørsvingninger og liker ikke at pasienter har pårørende med. Kjent for å være aggressiv. Vil aldri tilbake til denne mannen.
Virker som han hater jobben sin.
En veldig flink lege .
Lege: Dag Malm SkrevetBlir veldig godt mottatt og han fortalte hele tiden hva som skjedde. Behagelig musikk i bakgrunn og veldig rolig og fin atmosfære. Har vært forskjellige "hjelpere" og alle dem har vært veldig trivelige og flinke .
Får time fort og undersøkelsen er litt ubehagelig ,men ikke vondt. Anbefales på det varmeste .
Veldig behagelig lege
Lege: Dag Malm SkrevetJeg hadde dobbeltime for gastroskopi og colonskopi. Følte meg veldig godt ivaretatt, spesielt da jeg brakk meg veldig under gastroskopien. Fikk forklart underveis hva han holdt på med og hvorfor. Fikk diagnose og god informasjon med en gang.