Om vurderingeneSiste vurderinger av Ishavsklinikken
Kommunikasjon
Lege: Niels Christian Stenklev SkrevetManglende evne til kommunikasjon under behandling/undersøkelse. Kunnskapen er en ting, men forklaring til hva som skal skje er vell så viktig .
Erfaren og veldig flink
Lege: Ronald Opdahl SkrevetVeldig flink og lett å snakke med.
Har et utrolig hyggelig personale med seg.
Følte meg hørt, sett, analysert og riktig medisinert.
Uinteressert
Lege: Ronald Opdahl SkrevetOpdahl lyttet ikke og var tilsynelatende helt uinteressert. Virket ikke villig til å se lungeproblemer i sammenheng med andre helseplager. Svak kommunikasjon gjorde at jeg etter flere behandlinger fortsatt ikke aner hva han konkluderte med.
Ubrukelig
Lege: Paul Wiliam Hansen SkrevetHadde tydeligvis bestemt seg på forhånd med at det var ingenting å gjøre. Utførte et par undersøkelser, men disse bar tydelig preg av å være overfladiske.
Spørsmål om sammenhenger mellom symptomer og mulig diagnoser ble kontant avvist, selv om dette er det førte som kommer opp på helsenorge sine sider ved et søk...
Det hele bar preg av at det var om å gjøre å få meg raskest mulig
Anbefaler alle å unngå denne personen.
Værste jeg har møtt
Lege: Paul Wiliam Hansen SkrevetVærste legen jeg noensinne har møtt, har ingen forståelse for problemene mine. Mente jeg ikke var syk, og at det bare var noe jeg måtte overse og leve med... spurte om det var vanlig at man har vært syk i over 1 år og om han ville latt sitt barn gå syk så lenge. Ja det var ingen problem at de skulle slite med søvn og livet generelt. Værste var vell når jeg begynte å gråte og han bare satt og så på meg og sa «ok, betale med kort?» så da betalte jeg, ikke sa han takk eller hade eller noen form for vennlig hilsen for å bedre opplevelsen. Helt fryktelig