Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solberg Legehus AS
Følte ikke hun tok meg på alvor
Lege: Ingvild Lovise Lødøen Vethe SkrevetDa jeg flyttet til en ny kommune fikk jeg Ingvild Lovise som min fast lege. I den perioden opplevde jeg henne som uerfaren og ikke tok pasienten på alvor. Hun forstår lite, virket fjern samt kommunikasjonen var også dårlig. Jeg følte meg at hun ikke tok meg på alvor. Det var litt leit for det ble mange lege besøk uten at det hjalp meg. Hos henne fikk jeg ikke den helsehjelpen jeg hadde krav på.
Jeg var så misfornøyd at jeg valgte å slutte å gå til henne.Jeg har nå byttet denne fastlegen og har fått meg en ny fastlege som jeg er meget fornøyd med, for den nye fastlegen min er flink, forstår pasienten og det bety mye for meg!
DEN BESTE:-)
Lege: Andrzej Hochnowski SkrevetJeg kjører mer enn gjerne i 2 timer for å beholde Andreas som fastlege. Han er rett og slett den beste!!
En veldig god lege
Lege: Espen Folmo SkrevetEspen Folmo er en hyggelig og varm lege som er rask og flink i jobben sin. Rask til å hendvende, og lytter til hva som er problemet. Anbefaler Folmo på det sterkeste.
Den beste av de beste
Lege: Andrzej Hochnowski SkrevetHar hatt han som lege 25 år, alltid tryg på det han sier, henvisende til spesialister, hvis tvil, sympatisk tar seg tid til sine pasienter, har humor også,nei jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive han uten å si at han er aldeles utmerket som lege terapeut hvis du trenger å prate uten om medesin også, topp
Veldig bra
Lege: Tajinder Singh SkrevetTajinder Singh er en veldig dyktig og hyggelig lege.jeg føler at han lytter og tar seg tid til hver pasient.Det er kort ventetid for å få time (jeg fikk time på dagen,og en annen gang i løpet av 3 dager).hyggelig lege,trivelige lokaler og kort ventetid.
Han snakker forøvrig flytende norsk (med tanke på navnet).