Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solberg Legehus AS
Tillitsvekkende
Lege: Gunhild Therese Fossesholm SkrevetProfesjonell og empatisk. Gjorde noe som kunne vært en pinlig affære (for meg) til en lærerik en. Meget god kommunikasjon.
Tillitvekkende og god lege!
Lege: Gunhild Therese Fossesholm SkrevetJeg opplever Gunhild som imøtekommende og trygg. Hun lytter og ordner med henvisning når det er nødvendig. Vi er ikke ofte hos legen, men jeg er veldig fornøyd med den oppfølgingen barna og jeg har fått når vi har vært der.
Han er en flink og dyktig lege
Lege: Andrzej Hochnowski SkrevetEn veldig Veldig god lege, som lytter og forklarer så mann skjønner. Han er Bestandig blid og har en god latter. Føler meg trygg når jeg kommer til han
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tajinder Singh SkrevetSvært dyktig og kunnskapsrik lege. Han har gitt meg mange gode råd og hjelp. Er også svært empatisk.
Overfladisk.
Lege: Gunhild Therese Fossesholm SkrevetEr nok en god lege når det kommer til de vanlige sykdommene,men når sykdomsbildet blir sammensatt av mange ulike fysiske symptomer, som ved eks borreliose infeksjon, er hun kunnskapsløs og overfladisk. Heller ikke villig til å tilegne seg kunnsksp på område,noe som er underlig.
Har dessuten en arrogant holdning til utenlandske leger som har lang erfaring med den type utfordringer.