Om vurderingeneSiste vurderinger av Lungeklinikken AS
Rask god opplevelse
Lege: Duc Hoa Nguyen SkrevetEffektiv evaluering, tydelig kompetanse og gode råd. Fine sentrale lokaler, enkelt kommunikasjon og følte meg ivaretatt gjennom besøket
Her er det trygt å være!!! 💐
Lege: Duc Hoa Nguyen SkrevetUtrolig bra sted, med grundig og rolig forklaring på hva som skal skje, og det pasienten skal gjøre!!! I tillegg er alle blide og imøtekommende!!! Etter den aller første timen jeg møtte opp på, så tenkte jeg: her jobber det eksperter!!! Og jeg som pasient, føler meg virkelig sååå ivaretatt!!! Dette stedet vil jeg virkelig anbefale til andre!!! 🏆🥇💐
Utrolig kundevennlige
Lege: Duc Hoa Nguyen SkrevetAlltid presise, veldig vennlige, tydelige og gode til å veilede. Gjelder alle på Lungeklinikken! Har kommet inn straks jeg har registrert meg, aldri ventetid😊👍
Anbefales.
Lege: Duc Hoa Nguyen SkrevetEffektiv. Nøye. Kunnskapsrik.
100% profesjonell.
Gitt meg en ny hverdag med riktig behandling.
Anbefales på det varmeste.
Flott og effektiv klinikk.
Lege: Duc Hoa Nguyen SkrevetGode fagpersonell som tar seg god tid til pasienten. De fire årene jeg har vært her har jeg fått behandling av de samme personene. Det er et kvalitetstegn. Behandlingen/medisinene gjør at verdiene er bedre enn noen gang. Det kan jeg takke klinikken for.