Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hole Medisinske Senter
Den beste legen!!
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetFantastisk lege som ser hele mennesket, prøver alt og er ikke redd for og prøve "det alternative" om ikke annet virker. Skriver ikke ut medisiner i øst og vest, men gjør alt for å finne en løsning. Har flyttet langt unna, men kvier meg for å bytte fastlege.
Seriøs - grundig - empatisk
Lege: Aud Marie Prøsch Vik SkrevetLyttende - har tid til å høre - tar deg på alvor. Føler meg ivaretatt. Følger deg opp på beste måte.
Møtte meg med godhet i en vanskelig tid
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetJeg har vært inne i en vanskelig periode og måtte til slutt ta ut sykemelding. Var redd for å møte en moralistisk lege som ikke tok meg på alvor, men jeg følte at Bernt så og møtte meg på en fantastisk måte.
Jeg er utrolig takknemlig for den støtten og imøtekommelsen jeg fikk i denne perioden. Det er vondt å ikke bli møtt eller tatt på alvor, og utrolig viktig i en helingsprosess at man blir møtt der man er.
Vil anbefale denne legen på det varmeste.
En virkelig god lege som ser deg og hører deg.
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetEn virkelig god lege som ser deg og hører deg når du kommer til time hos ham.
En lege av den gamle sorten som undersøker en og sender deg videre for mer undersøkelse,når det er noe ham ikke kommer videre på.
Suverent den beste fastlegen jeg har hatt i mine 74 år
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetHan tar hele meg på alvor, har alltid tid, virker aldri stresset. Flink til å sende videre til flere undersøkelser hvis det er tvil. Ekstremt bra at han ser at livskvalitet er viktigere enn kvantitet! Jeg føler at han virkelig ønsker å hjelpe meg til et bedre liv og tar meg på alvor -og det gjør han!
Greit å d time straks hvis det er noe som haster.