Om vurderingeneSiste vurderinger av Vågen Spesialistsenter AS
Imøtekommende, kunskapsrik og forståelsesfull lege
Lege: Stefnir Svan Gudnason SkrevetVar til hos Dr.Gudnason på grunn av problemer med lavt stoffskifte og dårlig effekt av medisinering.
Møtte en særdeles hyggelig og forståelsesfull lege som hørte på alt jeg sa. Han var svært behagelig å prate med, og hadde utrolig mye kunskap om sykdommen som han villig delte. I tillegg tok han seg god tid til meg, og svarte på alt jeg lurte på.
Lang ventetid for å få time, men vil tro det kommer av at denne legen har mange og veldig fornøyde pasienter. Verd å vente på time hos han!
Anbefales på det varmeste!
Takk
Lege: Pål Ivar Holm SkrevetFantastisk og meget bra lege og menske😁😁😁😁. Effektiv bruk av tiden under behandling. Lett tilgang til prøve taken og flinke personale.
Henseende
Lege: Siri Skulstad SkrevetJeg var hos legen i dag,veldig dårlig henseende ,hun var veldig sind og nervøs på grunn av jeg har ikke fylt opp noen dokumenter i hjemm ,anbefaler ikke !!!
Endelig fik jeg ret læge og hjælp med stofskiftet
Lege: Kenneth Brattetveit SkrevetLænge har jeg været trist og dårlig og ikke kunnet identificere det - endelig fik jeg god hjælp -ikke helt på toppen endnu, men på vej op. Tusind TAK.
Fantastisk lege.
Lege: Stefnir Svan Gudnason SkrevetJeg var hos Gudnason i forbindelse med stoffskiftet mitt. Legen var imøtekommende og lyttet til det jeg hadde å si. Jeg fikk kjempegod hjelp og jeg har virkelig tro på en bedre hverdag etter å ha vært hos han. En fantastisk lege.