Om vurderingeneSiste vurderinger av Vågen Spesialistsenter AS
Fantastisk lege
Lege: Pål Ivar Holm SkrevetEn fantastisk lege som ser deg som pasient og ikke er opptatt med data maskinen.
Kom inn til avtalt tid og han tok seg god tid til å snakke med meg. Hyggelig og blid. Ser allerede fram til å komme tilbake.
Arrogant
Lege: Tore Rygh SkrevetSikkert flink i sitt fag. Men ga ingen tillit. Når man lurte på noe ble man møtt med arroganse. Derfor klarte jeg ikke ta de medisinske anbefalingene til etterretning.
Dyktig og lydhør.
Lege: Pål Ivar Holm SkrevetEn meget tillitvekkende og rolig lege. Kunnskapsrik og interessert, jeg føler meg godt ivaretatt. Han er også veldig nøye på å forklare ting, slik at jeg får informasjon om egen helsetilstand og behandling der og da. Blir behandlet for hypothyreose.
svært bra
Lege: Pål Ivar Holm Skrevetden beste spesialist jeg noensinne har møtt....utrolig hyggelig fyr..hjelpsom resepsjonist og hyggelig og effektiv labassistent til blodprøve...første gang jeg overhode ikke kjenner nålestikket....
Professional doctor
Lege: Tore Rygh SkrevetI am very satisfied with dr Rygh. He answered my all questions patiently, did important research and testing.