Om vurderingeneSiste vurderinger av Strømmen barnelegesenter
Kunnskapsrik og flink barnelege
Lege: Gisle Rød SkrevetGisle har hatt våre to barn, med barne-astma, hans oppfølging har vært trygg og god hele veien. Fin løsning med å kunne sende epost til strømmen og ikke minst akuttimer når det trengs.
Håper vi har siste møte med Gisle nå til våren, da tror vi den yngste er "ferdig" og kan la andre slippe til!
Rolig og inkluderende
Lege: Ole Closs SkrevetVeldig god lege, som gjør barna trygge.
flink til å se individet.
Har to barn som har gått fast til oppfølging nå i 5 år, og begge to gleder seg faktisk til legebesøket hos Dr. Ole.
Han verken overkompliserer eller undervurderer, men er saklig, nøktern, og fornuftig.
FANTASTISK LEGE
Lege: Gisle Rød SkrevetMin sønn har astma og har vært hos Gisle siden han var 8 mnd, nå er han straks 6 år. Gisle er imøtekommende, blid, flink med barna,snill og en utrolig dyktig lege! Kan anbefales på det sterkeste!!
Meget fornøyd
Lege: Morten Pettersen SkrevetMin datter har vært pasient hos dr Pettersen i over 10 år. Hun har astma og blir meget godt fulgt opp. Hun føler seg sett og ivaretatt. Dr Pettersen svarer raskt på forespørsler og Mail hvis vi trenger det. Vi bor i Asker men kjører gladelig til Strømmen til kontroll og ved mer akutt behov. Tommel opp for denne legen.
beste og snilleste barnelegen!
Lege: Gisle Rød Skrevetvi har hatt en da 6 åring (nå 8) hos han for mild type astma og nå lillegutt pga kløe.
beste legen vi har vært borti som er utrolig snill mot barna og gir en fin plan. begge barna ble mye bedre etter 1. forsøk!
anbefales på det sterkeste!