Om vurderingeneSiste vurderinger av Nydalen Barnelegesenter
Forferdelig barnelege
Lege: Astri Vigen SkrevetMin mann og jeg gikk fra legekontoret og spurte oss hvorfor i all verden denne legen jobber med barn. Vi har et aktivt, sosialt barn på snart 2,5 år som samarbeidet godt under legebesøket- lot henne klemme her og der, titte i munnen, se i ørene etc. Barnet prøvde å samtale med legen (barnet har veldig godt språk), men fikk ingen respons. Det virket som hun synes han var irriterende. Legen gjorde ingen forsøk på å "bli kjent" med barnet vårt før undersøkelsen. Heldigvis så barnet vårt ut til ikke å legge så mye merke til hennes avvisende vesen, men jeg grøsser ved tanken over hvordan et utrygt barn hadde reagert ved å bli møtt slik av en lege. Slik oppførsel fra en lege ville jeg tenke kunne skape legeskrekk hos noen barn. Det finnes da barneleger som både er faglig dyktige OG er flinke med barn. Man må ikke velge enten eller. Så dersom det blir behov for barnelege igjen, drar vi absolutt ikke tilbake til Nydalen barnelegesenter. Vi trodde på et tidspunkt det var skjult kamera, hele opplevelsen var bare tragikomisk.
Profesjonell og effektiv
Lege: Astri Vigen SkrevetFørsteinntrykket gir inntrykk av en lege som er kald, skarp og litt grinete/sint. Mitt andre inntrykk etter hun undersøkte mitt barn på 1,5 år for mulige allergier, viser en profesjonell og effektiv lege, som setter barnets helse i fokus. Hun gjennomførte de undersøkelsene hun hadde behov for og hun gav oss foreldre den informasjonen vi etterspurte. Hun brukte den tiden hun trengte på barnet og var ikke opptatt av tid. Noe som er bra når du er inne hos legen men kan være litt dumt når du sitter å venter og evt. har dårlig tid. Venteværlset var rent og ryddig og perfekt for barn blant annet på grunn av at sko og barnevogn må stå ute i gangen. Stellerom var rent og ryddig og innbydene noe som igjen reflekterer at barnet er i fokus, fra det kommer inn på legekontoret til vi går ut. Jeg vil gå ditt igjen og jeg synes det er synd at et dårlig førsteinntrykk skal ødelegge for en faglig flink lege som genuint setter barnets ve og vel i fokus.
Kunnskapsrik og vennlig lege
Lege: Astri Vigen SkrevetAstri Vigen har pasienten i fokus. Hun fremstår som en profesjonell og svært kunnskapsrik lege. Hun bruker ikke tiden på snikksnakk, men var fortsatt hyggelig og vennlig.
Vi følte at vi var i de beste hender hos henne, og kan anbefale henne til andre.
Faglig dyktig men....
Lege: Astri Vigen SkrevetAstri Vigen er uten tvil faglig dyktig. Har vært der tre ganger og behandlingen våre barn har fått er gode medisinsk sett. Men for vår del var det ekstremt dårlig kjemi, både med foreldre og barn. Hun virker humørsyk og har en tildels nedlatende holdning. Som barnelege må man ha god kjemi med barnet og være tolmodig, slik var det ikke.
I tillegg er egenandelen på medisinsk utstyr, som man også må betale for barn under 16 år, 215 % høyere enn andre steder.
Vi byttet til en annen barnelege og er kjempefornøyd med henne.
Aldri igjen.
Lege: Astri Vigen SkrevetArrogant, kald og nedlatende lege som har veldig liten forståelse for barn annet enn det kliniske. Hun var direkte utrivelig både mot oss foreldre og barnet vårt. Hun stilte spørsmål som om vi er dumme og forklarte oss minimalt, og som om vi gjør alt feil.
Da vi satt på venterommet, kunne vi klart og tydelig høre hvordan hun kjeftet på sekretæren, og hva hun kjeftet om.
Det var en veldig lite trivelig time, vi kommer aldri til å dra tilbake dit og vi kommer aldri i verden til å anbefale henne som barnelege til noen andre noen gang.