Om vurderingeneSiste vurderinger av Bekken og Barn Skøyen
Kunnskapsrik
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetFått behandling iht plagene, og alltid blitt bra. Kiropraktoren er en flott, hyggelig dame. Som innehar bred kompetanse på sitt område. Alt fått 100 % vellykket resultat og oppfølging
Fantastisk flink
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetEmpatisk, faglig svært dyktig og med en god og varm personlighet.
Tillitsfull, innsikt og innlevelse i hver konsultasjon.
Husker godt sist time.
Fantastisk dyktig kiropraktor!
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetElisabeth er en utrolig dyktig kiropraktor. Hun finner kjernen til problemet med en gang og hennes behandlinger gir umiddelbar effekt! Videre har hun en varme i møte med sine pasienter sommer unik. Man føler seg sett og tatt på alvor.
Jeg har hatt alle mine barn m til Elisabeth - helt fra nyfødt av. Samt har selv blitt behandlet ved flere anledninger.
Anbefaler på det varmeste!
Anbefales på det varmeste!
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetJeg har gått til Elisabeth i snart 6 år med både bekken og nakkeplager. Hun er proff og kunnskapsrik, alltid blid, lyttende og hjelpsom. Jeg har forsøkt et titalls kiropraktorer i Oslo og hun er min soleklar favoritt. Hun er også kjempeflink med barn.