Bestill time

Logo for Akutt Kiropraktikk

Bestill time

I dag 15. jan I morgen 16. jan Fre 17. jan Lør 18. jan Søn 19. jan

Om

Akutt kiropraktikk ble etablert i 2003 og re-organisert 2021. Vi har hjulpet pasienter til en bedre helse i over 20 år. Som kiropraktor i Oslo sentrum er det vår rolle å diagnostiserer og behandle muskel og skjelettplager. Vi er en viktig bidragsyter for å holde våre pasienter i bevegelse slik at de kan jobbe, drive med sport og på annen måte holde samfunnets hjul i bevegelse. Med vår faglige og erfaringsbaserte ekspertise, kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt - Velkommen!

• Profilbilde av kiropraktor Frode Vivot Sørholt
  • Profilbilde av kiropraktor Jostein Rommetveit
  • Profilbilde av kiropraktor Ishtiak Zahid

Siste vurderinger av Akutt Kiropraktikk

Anbefales

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Etter en akutt situasjon skiveutglidning i ryggen er ryggen fin igjen. Kom inn på krykker første gang i en helg da alt låste seg. Etter 2 behandlinger var alt mye bedre. Da kunne jeg gå uten krykker. Anbefaler å være to viss en skal kjøre bil. Så slipper man å tenke på parkering. Anbefaler på det sterkeste denne kiropraktor klinikken. Følger godt opp. Fikk smerter i foten løsnet der også 😁 anbefaler denne klinikken 😁

Effektiv og profesjonell!

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Å få hjelp med vond rygg selv i helgen var gullverdt! Enkelt å finne fram, profesjonell hjelp og god oppfølging. Anbefales absolutt!

Samlebånd

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Har vært i behandling hos Frode et par ganger da min faste kiropraktor var borte, men skal aldri tilbake. Jeg følte meg som på et samlebånd, inne i max 5 minutter, så ut igjen uten særlig hjelp. Følte meg totalt overkjørt.

God kiropraktor

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Jeg har veldig gode erfaringer med å bli behandlet av kiropraktor Frode V. Sørholt. Han er alltid like hyggelig og behandlingen gir god effekt. Anbefales!

Dyktig og kunnskapsrik

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Frode er utrolig dyktig og imøtekommende. Blir godt tatt i mot og jeg merker store forbedringer i skuldre og rygg. Får god oppfølgning. Trives godt hos dere og anbefaler at flere tester ut stedet.