Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nøste legekontor
Stor kompentanse og stort hjerte
Lege: Elena Kamycheva SkrevetDr Kamycheva er ei fantastisk dame! Her føler jeg meg velkommen og blir hver gang møtt med et stort smil. Hun er så og si aldri forsinket og jeg kommer ofte inn før tiden! Jeg føler meg alltid sett og hørt. Elena har et stort og omsorgsfullt hjerte. Hun er kunnskapsrik og har bred kompetanse på mange områder. Her føler jeg meg trygg og ivaretatt. Aldri lang ventetid og hun er veldig tilgjengelig. Svarer raskt på mine henvendelser være seg e-konsultasjon, telefonkonsultasjon eller resepter. Hun er noe restriktiv når det gjelder sterke medisiner men det er i grunn bare bra. Jeg kan virkelig anbefale dr Kamycheva på det sterkeste. Heldig er de som får henne som fastlege!!!
Kunnskapsrik og lyttende
Lege: Elena Kamycheva SkrevetTilgjengelig og utrolig faglig dyktig lege. Lyttende og klar i sin dialog. Lett å snakke med. Tar pasientene på alvor. Passer tiden.
Dyktigste lege
Lege: Elena Kamycheva SkrevetFlink lege, veldig vennlig og forståelsesfull! Jeg aldri måtte vente mer enn 5minutter på legetime. Dette tilhører sjeldenheter nå til dags. Damene i resepsjonen er også solstråler og jeg og min familie får alltid raskt hjelp i resepsjonen når jeg måtte ta noen prøver før legen undersøkte meg.
Jeg føler meg veldig godt ivaretatt der.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Elena Kamycheva SkrevetFaglig utvilsomt meget sterk, men det som jeg liker best ved Dr.Elena er hennes flotte nord-norske humør. Går alltid med smil og god opplevelse derifra. Når legen får meg å smile og bli glad, er halve behandlingen gjennomført.
Misfornøyd
Lege: Elena Kamycheva SkrevetVanskelig å kommunisere med, samarbeider dårlig, manglende sosiale ferdigheter. Fremstår uforskammet og uvennlig.
Kjære pasient! Det er veldig trist at du har opplevd møtene med meg, din nåværende fastlege på denne måten. GJENSIDIG tillit og respektfull kommunikasjon er alfa og omega i god pasient behandling. Imidlertid, det er ikke slik at kjemien stemmer bestandig mellom lege og pasient og det er fritt i Norge å velge sin fastlege.
Besvart av Elena KamychevaLes alle vurderingene