Om vurderingeneSiste vurderinger av NEMUS Storo
Tryggeste kiropraktor jeg har gått til
Kiropraktor: Jenny Skaret Barsøe SkrevetHer får man ikke bare kiropraktor for pengene, men også ei som evner å sette seg inn i livssituasjoner - og fungerer som en terapeut i tillegg.
Dårlig match med meg
Kiropraktor: Mari Dalaker Jaeger SkrevetJeg hadde strukket en muskel i nakke-skuldre-rygg etter å ha tatt fysioterapiøvelser på en feil måte. Jeg har tidligere ikke hatt vansker med smerter der før. Dette fortalte jeg til Mari. Hun trodde ikke at smerter kunne skyldes feil øvelser. Hun ga råd om at jeg skulle ha "skuldrene mer bak, som Cæsar Milan på TV", at bekkenet mitt måtte sittes på annerledes og at jeg måtte ha hodet rett over kroppen. Hun sa at jeg måtte "passe på at ikke hodet faller frem". Hodet mitt var spent etter øvelsene og strekken, men jeg har hatt god holdning som normal. Derfor ga det lite mening.
Opplevde Mari som veldig nervøs, skeptisk og kritisk; jeg syntes hun så rart på meg under hele konsultasjonen. Det kan ha vært at hun kun undret seg og syntes saken var vanskelig. Jeg var veldig redd pga strekken, og det kan ha vært en veldig dårlig match for Mari.
Det opplevdes veldig ubehagelig for meg, jeg følte jeg gjorde mye feil som måtte fikses etter timen, og ble mer anspent og stressa. Det jeg hadde trengt var råd avspenning, som jeg senere har fått av manuellterapeut. Det Mari sa om at jeg "ikke må la hodet falle fram", har satt seg ubevisst, og jeg har gått og spent hode og halsmuskler for at hodet ikke skal falle frem.
Har du blitt skadd i øvre rygg og er nervøs, vil jeg ikke anbefale Mari, da jeg opplevde å bli mer skremt. Tror deter stor forskjell på hvilke pasienter som passer.
Ekstremt flink
Kiropraktor: Øistein Holm Haagensen SkrevetDyktigste fagperson jeg har blitt behandlet av. Detaljer og et åpent sinn. Flink til å lytte ut utfordringer fra mitt perspektiv. Også svære interessert i å forske på meg / pasientene sine.
Dyktig, grundig og interessert i hver pasient
Kiropraktor: Christian Haagensen SkrevetChristian Haagensen er en usedvanlig dyktig kiropraktor, til tross for at han er ung har han et bredt repertoar, faglig flink, nemsom på hånden, og finner alternative tilnærminger om den mest vanlige ikke fungerer. Tar seg god tid, er lyttende og grundig, en av få kiropraktorer jeg tør å bruke på en overfølsom og skadet nakke.
One of a kind
Kiropraktor: Leif Gustav Pedersen SkrevetJeg kom til Leif da en kollega av han anbefalte han. Det er jeg sjeleglad for.
Leif er virkelig enestående. En ting er fagkunnskapen og erfaringen. Det er det mange som har. Det som skiller Leif fra den store mengden er evnen til nettopp å bruke all kunnskapen til akkurat deg. Og dette med glimt i øyet og en massiv dose empati - og medmenneskelighet. Jeg føler meg trygt ivaretatt og det er kontinuitet og en tanke bak behandlingen. Tusen takk for at du fins!