Om vurderingeneSiste vurderinger av Klinikk Frogner
Fantastisk dyktig kiropraktor
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetVært pasient i mange år. Han er kunnskapsrik, grundig og sympatisk. Har anbefalt ham til mange kjente!
Veldig god og trygg å få komme til!
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetHenrik er alltid blid, ønsker meg velkommen, vil gjøre meg helt bra før han slipper meg! Optimist!!!
En trygg og hyggelig kiropraktor
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetJeg har gått til Henrik i ca 10år og er alltid fornøyd. Han er tillitsfull, lyttende og har alltid deg som pasient i fokus. Han er løsningsorientert og er meget dyktig i sitt fag. Jeg anbefaler Henrik på det sterkeste!
Stort pluss at det alltid er veldig hyggelig og avslappende hos Henrik.
Utrolig hyggelig - men?
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetHenrik er antakelig et av de hyggeligste menneskene du kommer til å møte. Jeg gikk til ham for dårlig rygg, men han avdekket aldri at jeg hadde begynnende prolaps. Det forundrer meg siden han oppgir å ha nevrologi og prolaps som interesseområde. Dessverre hadde jeg ikke så mye utbytte av behandlingene, utover noen veldig hyggelige samtaler.
Anbefales
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetKunnskapsrik, hyggelig og profesjonell i sitt fag. Kort ventetid og god kommunikasjon. Vært kunde i syv år. Anbefales til store og små.