Om vurderingeneSiste vurderinger av Klinikk Frogner
Veldig god og trygg å få komme til!
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetHenrik er alltid blid, ønsker meg velkommen, vil gjøre meg helt bra før han slipper meg! Optimist!!!
En trygg og hyggelig kiropraktor
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetJeg har gått til Henrik i ca 10år og er alltid fornøyd. Han er tillitsfull, lyttende og har alltid deg som pasient i fokus. Han er løsningsorientert og er meget dyktig i sitt fag. Jeg anbefaler Henrik på det sterkeste!
Stort pluss at det alltid er veldig hyggelig og avslappende hos Henrik.
Utrolig hyggelig - men?
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetHenrik er antakelig et av de hyggeligste menneskene du kommer til å møte. Jeg gikk til ham for dårlig rygg, men han avdekket aldri at jeg hadde begynnende prolaps. Det forundrer meg siden han oppgir å ha nevrologi og prolaps som interesseområde. Dessverre hadde jeg ikke så mye utbytte av behandlingene, utover noen veldig hyggelige samtaler.
Anbefales
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetKunnskapsrik, hyggelig og profesjonell i sitt fag. Kort ventetid og god kommunikasjon. Vært kunde i syv år. Anbefales til store og små.
Profesjonell, kunnskapsrik og klok
Kiropraktor: Marianne Elena Molnes SkrevetJeg har gått til Marianne i mange år nå, og hun er den personen i helsevesenet jeg stoler mest på. Hun har en unik evne til å se hele mennesket, og hun gir seg ikke før hun finner roten til og den rette behandlingen av det gitte problemet. Hun er alltid til stede her og nå, tar seg tid til meg og tar meg på høyeste alvor.
Jeg anbefaler henne til alle jeg møter på min vei, også til dem som ikke åpenbart i første rekke tenker de trenger en kiropraktor til sin helseproblematikk. Det er utrolig hvor mye mer en kiropraktor kan hjelpe deg med enn det mer åpenbare som stiv nakke for eksempel.