Bråset Legesenter DA

Bassengveien 1 3440 Røyken

Siste vurderinger av behandlere ved Bråset Legesenter DA

Dårlig tilgjengelig

Lege: Unni Kathrine Gausel Skrevet

Som pendler ut av kommunen er det umulig å avtale legetime uten å avspasere en halv dag når hun bare tar imot pasienter mellom halv ni og tre. Det kunne legekontoret opplyst bedre om på nettsidene sine; det er tross alt en stor del av innbyggerne i kommunen pendler. Systemet med timebestilling vs time-på-dagen er også rotete.

En meget bra lege!

Lege: Annemarie Uhrenholt Skrevet

Min sønn på 2 år har Annemarie som fastlege og både jeg og min kone er meget fornøyd. Hun er flink til å lytte, tar seg tid og er åpen og ærlig på hva hun kan og sine egne begrensninger. Sender til spesialist hvis hun er i tvil.

Vi kommer til å benytte Annemarie så lenge vi bor i området. Anbefales!

Supert

Lege: Unni Kathrine Gausel Skrevet

Har alltid tid til å lytte! Tar seg god tid til å sjekke alt med de små barna mine og jeg føler meg hørt og trodd

Fem stjerner, eller kanskje 1?

Lege: Unni Kathrine Gausel Skrevet

Jeg fikk Johansen sterkt anbefalt fra flere hold, og hadde store forventninger før timen. Nå har jeg forsøkt 4 ganger, men enda ikke truffet henne.

Legesenteret har et "time-på-dagen"-opplegg, noe som selvfølgelig er positivt. Noe som er dumt, er at det virker som det er et slags fellesliste-system på disse timene, noe som gjør at det er tilfeldig hvilken lege man får. Jeg har kommet til kollegaen, eller en vikar. Vikar var helt OK, kollegaen var jeg ikke fornøyd med.

Kan godt hende at jeg bare har vært ekstremt uheldig, men jeg ønsker meg en fast lege, og det får jeg ikke her. Håper den som overtar min plass, har mer flaks.

En stjerne for meget kompetent og hyggelig skrankepersonale.
En stjerne for flotte lokaler.
En stjerne for at "time-på-dagen" selvfølgelig er et bra tiltak.

Faglig dyktig

Lege: Annemarie Uhrenholt Skrevet

Tilstedeværende og nærværende. God tilgjengelighet med time på dagen. Åpen og engasjert. Faglig dyktig.