Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjell Legesenter
Utrolig flink
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetVeldig fornøyd med legen min og hvordan hun tar i mot meg. Flink til å undersøke videre men kan kanskje følge opp litt bedre, prosessen kan stoppe litt opp.
Profesjonell, tydelig og lydhør ⭐⭐⭐⭐⭐
Lege: Gaurav Sharma SkrevetDet er godt å komme inn til et legekontor der en virkelig føler seg ivaretatt. Og da med en lege som har tid til å høre på deg, ta deg alvorlig, og sende deg til videre undersøkelser hvis det er nødvendig. Føler meg trygg.
Anbefales på det sterkeste
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetUtrolig dyktig lege.
Som pasient har jeg alltid følt meg godt ivaretatt og føler at mine problemer blir tatt på alvor.
Tuba er en kunnskapsrik og profesjonell lege. Hun er en flink lytter og bryr seg oppriktig om sine pasienter.
Meget trygg og kunskapsrik
Lege: Ali Raza SkrevetBrukt MR Raza siden han ble lege, kunne ikke fått noe bedre lege efter dr Nesset som dessverre ble hødhentet der fra. Han er grundig og sender deg videre til spesialister når han syntes det er nødvendig, kan ikke få fullrost han og jentene som jobber der sammen med han på Fjell legesenter. Har soriasissleddgikt og fybromyalgi og noe slitasjegikt i tå ellers frisk året rundt.
Trygg og god å snakke med
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetHun er en som ser på deg når du prater og er flink til å lytte på pasienten. Tar pasientens problemer på alvor. Anbefales på det sterkeste.