Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjell Legesenter
Imøtekommende ung lege med mye kunnskap
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetJeg har vært hos Tuba 2 ganger på legesenteret på nødstime. Hun er imøtekommende, blid, kan faget sitt. Hun er behagelig og lett å prate med. Jeg følte meg ivaretatt og trygg hos henne. Kan anbefale på det sterkeste.
Den dårligeste fast legen i min erfaring
Lege: Ali Raza SkrevetHan tar ting ikke på alvor. Hvis han klarer ikke å finne en forklaring på en smerte, jeg tror han skulle sende videre til specialisten som har mer kunnskap om dette felte. Men det er han ikke flink til. Han synes alt smerten er normalt. Hvis han vet ikke årsaken, så forklarer han at fordi det er flere årsaker. Han synes alt vil går over seg selv. Alt er normalt for han.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ali Raza SkrevetTar pasienten på alvor.
Dyktig fastlege på alle områder.Som pasient så føler man seg ivaretatt uansett diagnose eller plager.Er dyktig når det gjelder sykemeldinger og eventuelt samarbeid med nav.Alltid vennlig og lytter og ser pasienten.
Trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik
Lege: Gaurav Sharma SkrevetBehagelig og forståelsesfull, god lytter, flink til å gi veiledning og råd.
Flink til å ta vurderinger i forhold til og utelukke underliggende fysisk sykdom.
Er rett og slett svært fornøyd.
Svarer for på henvendelser via helsenorge.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Gaurav Sharma SkrevetHan er en flink og dyktig allmennlege.
Han er en god lytter og flink til å forklare.
Han er tålmodig, forståelsefull.
varmeste anbefale Dr Gaurav Sharma