Nesbru Legesenter A/S

Fekjan 13 1394 Nesbru

Siste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S

Handlekraftig

Lege: Marit Lied Skrevet

Meget behagelig samtaleform. Virker særdeles kvikk i oppfattelsen. Utsetter ikke intervensjon, men viser stor handlekraft.
Eldre prostatapasient med tilleggslidelser er altså svært fornøyd

Tillitsvekkende, profesjonell og sympatisk

Lege: Karen Løkken Wiencke Skrevet

Karen fremstår særdeles profesjonell, samtidig som hun virker både sympatisk og empatisk. Hun er flink til å lytte, og oppleves som en trygg lege. Har for kort tid siden byttet fastlege og har vært hos henne et par ganger nå, og det føles veldig bra og ikke minst trygt å snakke med henne.
Det er mange dyktige leger der ute, men opplever at hun er i toppsjiktet kompetansemessig( uten og kunne bedømme det) men og som et menneske som bryr seg.
Fantastisk lege, anbefales på det varmeste.

Dyktigste legen

Lege: Martin Løwe Skas Skrevet

Beste legen. Rolig. Tillitsfull. Tar den tiden det tar og gir meg alltid det jeg trenger. Han setter alltid meg først og er veldig fleksibel på e-konsultasjoner

Fantastisk!

Lege: Karen Løkken Wiencke Skrevet

Karen er fantastsik flink, kunnskapsrik of samvittighetsfull. I en vanskelig tid var hun et trygt anker i tilværelsen som skapte ro og trygghet. Karen var spesielt flink til å ta seg tid til å lytte til meg som pasient, noe som jeg opplever som mangelvare hos mange leger. I tillegg fulgte hun opp alle indikasjoner på en helt mønstergyldig måte. Jeg er svært takknemlig for at jeg hadde Karen dom fastlege på CC-Vest legesenter i denne vanskelige perioden.

Alltid med riktige vurderingen

Lege: Martin Løwe Skas Skrevet

Sympatisk, han vet å høre og utføre alltid noen tester for å bekreft diagonosen. Hvis han er usikkerhet, undersøkelse eller prøver har gjørt for å få en bedre vurdering. Svaret kommer snart, det tar ikke mer en to, tre dager.