Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
Sympatisk, interessert og engasjert
Lege: Kjartan Myredal Thorsen SkrevetLyttende og interessert i å finne årsak / behandling. Sympatisk, tilgjengelig, noe "forsiktig", men interessert i behandling basert på ny medisin/ny forskning.
Mer erfaring kommer og med god hjelp av Dr. Engzelius blir han en enda bedre lege☺👍
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Heidi Lyche Svindland SkrevetSatte seg godt inn i min sykehistorie før timen, stilte gode og relevante spørsmål, var interessert i min oppfatning og hadde en utmerket medisinsk løsning på mitt helseproblem. Vennlig, interessert, lyttende, støttende og kunnskapsrik.
Lyttende og seriøs
Lege: Heidi Lyche Svindland SkrevetHar egentlig annen fastlege på legesenteret som jeg har stor tillit til og som har hjulpet meg i mange år.
"Måtte" til Lyche pga ø-hjelp time og ble meget godt tatt imot. Satte seg godt inn i min sykehistorie før ø-hjelp timen, stilte gode og relevante spørsmål, var interessert i min oppfatning og hadde en utmerket medisinsk løsning på mitt helseproblem. Vennlig, interessert, lyttende, støttende og kunnskapsrik.
Tillitsvekkende
Lege: Kjartan Myredal Thorsen SkrevetHelt uenig i beskrivelse av dr. Thorsen ! Synes han er svært imøtekommende og lyttende, meget interessert i å finne årsak til plager og finne frem til riktig behandling for disse.
Frarådes på det sterkeste for gravide
Lege: Heidi Lyche Svindland SkrevetLite kjennskap til og forståelse for de plagene som kan medføre i ett svangerskap. Opplevd som kynisk og dømmende i møte med klient. Dersom du ikke har ett problemfritt svangerskap vil denne legen være en tilleggsbelastning. Frarådes!