Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
koselig og dyktig
Lege: Martin Løwe Skas Skrevetproff, dyktig og koslig, følte meg veldig i varetatt da han var vikar i Sandefjord for fastlegen min
Bryr seg
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetSkas er den beste legen jeg har hatt, både for meg og mine barn. Han virkelig viser sin interesse og empati for sine pasienter, tar seg tid til å lytte uten å sende oss ut etter 5 min. som så mange andre leger gjør. Han utstråler en trygghet som for meg er viktig.
Og så har han humor! :-)
Særdeles dyktig lege.
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetHan har vært min lege i 20 år. Jeg har hatt flere alvorlige sykdommer som han har behandlet eller henvist til sykehus eller spesialist. Holmboe er en særdeles dyktig lege.
Flink og hyggelig
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetSkas tar seg tid, lytter og er fullt og helt tilstede under konsultasjoner. Samtidig gir han god og adekvat hjelp. Kan virkelig anbefales.
Faglig sterk og lyttende
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetJeg har fulgt han fra hans tidligere jobb og gjennom mange år. Veldig fornøyd, selv om jeg ikke bor i Asker og reiser gjerne litt lenger for å komme til han. Han utreder mye selv, henviser ikke bare hit og dit.