Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
Fantastisk lege!
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetTrygg og flink lege, tar deg alvorlig og jobber effektivt. Føler man er i gode hender hos han, da han er en god lytter og stiller gode og relevante spørsmål. Han sender henvisninger dit det skal, uten noe rot på veien. Veldig, veldig fornøyd som pasient hos han.
Enkelt å komme i kontakt med legesenteret, kort ventetid og hyggelige helsesekretærer på Nesbru Legesenter.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetEn veldig dyktig lege. Skulle ønske min jente hadde ham som fastlege i 2007 så har hun sluppet å bli skadet for hele livet ...
koselig og dyktig
Lege: Martin Løwe Skas Skrevetproff, dyktig og koslig, følte meg veldig i varetatt da han var vikar i Sandefjord for fastlegen min
Bryr seg
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetSkas er den beste legen jeg har hatt, både for meg og mine barn. Han virkelig viser sin interesse og empati for sine pasienter, tar seg tid til å lytte uten å sende oss ut etter 5 min. som så mange andre leger gjør. Han utstråler en trygghet som for meg er viktig.
Og så har han humor! :-)
Særdeles dyktig lege.
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetHan har vært min lege i 20 år. Jeg har hatt flere alvorlige sykdommer som han har behandlet eller henvist til sykehus eller spesialist. Holmboe er en særdeles dyktig lege.