Nesbru Legesenter A/S

Fekjan 13 1394 Nesbru

Siste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S

Fantastisk dyktig lege

Lege: Heidi Lyche Svindland Skrevet

Heidi har vært min fastlege i noen år og hun er den beste legen jeg har vært borti.
Hun er faglig sterk og meget grundig i forhold til undersøkelser, henvisninger etc. Jeg føler meg virkelig ivaretatt hos henne. I tillegg er hun svært empatisk og lyttende til meg som pasient. Jeg har flyttet til en annen by, men noe reisevei ofrer jeg gjerne for å beholde Heidi som min fastlege.
Anbefaler henne på det sterkeste.

Vikaren for De.Collett, de A. Ørbeck

Lege: Lise Margrethe Collett Skrevet

En fantastisk flink og seriøst inkluderende samtalepartner, for meg, spesielt som har mange usynlige diagnoser,ex ptsd, sosial angst, lege redsel, konstant stresset grunnet frykt, men ble tatt imot med "ihvertfall følelsen av at han tok seg god tid" vi har bare ca 15/30/45min/60 konsultasjon hver oss,og det var fantastisk å føle meg,sett,hørt, imøtekommet og ivaretatt. Han er rask med oppfølging,og flink til å ta hensyn til at pasienten kjenner seg selv best, det er så viktig Da det gjelder å være åpen og ærlig med dr. Now jeg absolutt følte den direkte tilliten til, med hans selvsikkerhet og våkne nærvær. Absolutt en overraskelse å FÅ hjelp.
Takk til helse myndighetene for norsk medisin hjelp
Takk alle heltene som står på døgnet rundt,alle som svarer innkommende tlf og formidler videre. Dere er AWESOME.

Trygg og dyktig lege

Lege: Karen Løkken Wiencke Skrevet

Jeg har alltid følt meg sett og ivaretatt hos Dr. Wiencke. Opplever alltid at hun tar seg tid til meg og sjekker både mindre eller større problemstillinger grundig. Håper på å beholde henne som fastlege lenge.

Takk

Lege: Jonas Åserud Skylstad Skrevet

Takk for gode samtaler, trygghet, og for at vi blir tatt på alvor. Tilfeldig valg av fastlege endte godt for oss. En fastlege vi håper å kunne ha i mange år fremover.

Av og til litt forsinkelser, men det gjør ingenting når man føler man får godt tid selv også!

Kunnskapsrik og Tilstedeværende

Lege: Martin Løwe Skas Skrevet

Meget fornøyd med M.Skaas.
Jeg opplever å bli hørt hos han.
Han henviser til spesialist om nødvendig.
Svarer på e-hendvendelser sent på kveld ot tilogmed i helg iflg.mine erfaringer.... ( Ihverfatll i alvorlige tilfeller)
Var Heldig og fikk plass på hans liste 2012 og vil nok Aldri bytte om jeg ikke må vel og merke.

Eneste merknad jeg personlig har er at han kan vere en smule distre .... Eks... Ofte når jeg henter ut medisin står det ofte annet på resept enn hva han fortalte under konsultasjon .....

Ellers kun Positive erfaringer hos Dr.M.Skaas.