Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
Veldig ålreit lege
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetVeldig ålreit lege som tar pasienten på alvor og ikke er redd for å gå utradisjonelle veier. Han er en av de få legene som er villig til å la oss med stoffskiftesykdommer få spesialmedisiner med naturlige stoffskiftehormoner, dette er medisiner som sjelden er å få hos andre leger (som stort sett skyldes legenes manglende kunnskaper). Dette er en god lege som dessverre jobber på et legesenter hvor det er vanskelig å komme igjennom på telefonen, og som andre før har nevnt, det jobber en person i luka som av og til gjør møtet med legesenteret unødvendig surt. Kommer man dit pr sykkel, finnes det dårlig med sykkelparkering.
Verdens beste lege!!
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetHadde før Dag Otto Skullerud før jeg byttet til Holmboe. Er storfornøyd! Han lytter alltid til det man har å si, skriver ut resepter til de riktige tingene, og gjør ting etter pasientens behov :) Veldig bra!!
En lege som tar seg tid til å høre på deg
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetJeg er enig med de over. Er veldig fornøyd med dr Holmbo. Han tok seg alltid tid til meg og mine sykdommer, selv om han allerede var forsinket på timplanen.
Desverre som hun over her sier, jobber han på et legekontor hvor det er en i mottaket som er helt ufordragelig. Følte nesten at man måtte si unnskyld for at man forstyrrer henne.
Dr. Christian Holmboe er en bra lege
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetDr. Holmboe har vært legen min i nesten 20 år. Han alltid tar tid til å høre på meg og virkelig bry seg om sin pasienter.
BRA LEGE
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetHar evnen til å lytte. Sender deg til spesialist når han anser at det er nødvendig. Bytter medisin når det oppstår uheldige bivirkninger. Går og diskutere og få tilfredsstillende svar de fleste ganger. Stort sett saklig.