Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Ann Kristin Fet Støtvig SkrevetAnn Kristin er meget lyttende til det du har på hjerte.
Handlekraftig og sørger for god oppfølging av meg.
En lege som virkelig bryr seg.
Min beste lege
Lege: Cathrine Abrahamsen SkrevetAlltid rolig, vennlig og imøtekommende❤️❤️ Virket interessert og lyttet til mine utfordringer. Avtalte videre undersøkelser. Ringte og purret fordi det tok tid hos andre spesialister. Service innstillt👍
Ikke i sitt rette element?
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetLegen er ikke å anbefale da man selv må finne sine egne sykdommer og Google seg til medisiner som man skal "prøve" ut etter sin diagnose. Heller ikke noen hjelp eller info rundt sykdommer. Useriøst, måtte oppsøke han flere ganger over 2 år hvor man fortsatt ikke har funnet en løsning. Det er også lang vente tid på dette legekontoret. Opptil 1 time, når man først kommer inn så har han da ikke tid til å snakke ordentlig med deg og man haster seg gjennom en legetime man kanskje har ventet en stund på. Er også mye kluss med timebestillinger, men OK lege om man ikke er hos legen mer enn en gang i året eller sjeldnere.
Ikke tilstede.
Lege: Ann Kristin Fet Støtvig SkrevetGikk hos hun i noen år, men ikke tilstede noen gang på våres timer. Kikker ikke på deg når hun snakker og er veldig stresset. Er også veldig dømmende. Anbefales ikke. I tillegg kan jeg legge til at sekretærene som jobber på dette legekontoret som oftest surrer med bestillinger og er ikke gode på å følge opp pasienter. Er også alltid ventetid. Oppimot 1 time uten beskjed.
Anbefales
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetLegen er sympatisk, hyggelig, tar tid seg tid til pasienten og er effektiv på det praktiske. Er kunnskapsrik og henviser videre ved behov. Han er tilgjengelig på kort varsel når det er behov for det og heller ikke lang ventetid når det ikke haster.