Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA
Utrolig hyggelig, dyktig, oppdatert og omsorgsfull lege
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetTar seg alltid god tid. Hører alltid på meg, mine synspunkter og min opplevelse av det som er problemet/utfodringen.
gode diagnoser
Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevetetter skuffende erfaringer byttet jeg til aarflot. han var der når det trengtes og satt igang med riktige behandlinger. han er min 3. fastlege i denne kommunen og hittil den beste.
Overraskende og effektiv
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetEtter en vikarierende stilling ved legesenteret jeg holdt til gav første inntrykket meg ikke noe særlig. Men ved en akutt sykdoms periode, fikk jeg se enengasjert, pliktoppfyllende og medfølende lege. Han jobber effektivt og kjapt.
Han kan fremstå som noe skeptisk og lite medfølende, men vi kan alle ha en dårlig dag. Han kan også få deg til å trekke på smile båndet!
Jeg flyttet derfor hele min familie etter han til hans nye praksis!
Effektiv og kunnskapsrik
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetAarflot er min fastlege, og jeg har hatt ham i ca 2 år. Han er etter min mening effektiv, rask og hyggelig. Det passer oss gutta fint. Tempoet er kanskje noe høyt, men virker kunnskapsrik og jeg har alltid fått svar og god hjelp.
Engasjert lege!
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetHelt uenige med personene under. Aarflot er en svært engasjert lege! Jeg har nå hatt ham som lege i et par år, og jeg vil nok fortsette hos ham til jeg går ut på dato! Det er kort ventetid på time, sjelden mer enn et par dager. Og haster det kommer du inn på dagen! Anbefales!