Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA
Tar meg på alvor
Lege: Ann Kristin Fet Støtvig SkrevetEr veldig fornøyd. Føler meg tatt på alvor. Hun er profesjonell, mild og behagelig. Vi samarbeider om det beste for meg og min helse.
Må ofte vente en stund etter oppsatt time og det trekker ned, men ikke nok til å bytte fastlege.
Trygg,empatisk og en god lytter
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetFøler meg alltid trygg og ivaretatt , flink til å lytte. Flink til å gi råd
Har alltid en god følelse når jeg går derfra
Gitt opp
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetGitt opp denne legen. Han hører ikke på deg på noen som helst måte. I stede for å hjelpe deg med det som virkelig kan hjelpe så kommer han med helt andre forslag som er helt borti natta. Er i en prosess med å skifte lege nå. Gleder meg. Styr unna!
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Cathrine Abrahamsen SkrevetJeg har bred erfaring med allmennmedisin mikrobiologi og anatomi. Cathrine har vist at hun er trygg i faget, hun har et høyt kunnskapsnivå og riktig oppfølging.
Rask og problemfri
Lege: Olav Anders Rasting SkrevetJeg har ikke vært kunde lenge nok til å skrive noen vurdering, men inntrykket var bra. Håper på å skrive en bedre vurdering senere.