Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA
Hyggelig og kunnskapsrik, men til tider rotete
Lege: Olav Anders Rasting SkrevetNår man først kommer til er han en veldig rolig, flink og empatisk person. Har en lett tone, hører på det du har å si, men er óg seriøs, forsøker å komme med den beste løsningen. Funker ikke det ene, så prøver vi det andre osv. Tar spesielt psykisk helse på alvor. Henviser videre ved behov.
Har trengt tett oppfølging, men hatt store utfordringer knyttet opp mot tilgjengelighet, punktlighet ift. oppsatt time og svartid på e-konsultasjon og resepter.
For de med telefonangst er det stor fare for å bli møtt med spydigheter om man ringer for å bekrefte en time, eller har andre spørsmål til klinikken.
Kunnskapsrik
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetMen man må være rask før diagose blir stilt. Hun har evne til å rette opp raske beslutninger. Føler at man sitter ytterst på stolen og må forte seg ut.
Tar meg på alvor
Lege: Ann Kristin Fet Støtvig SkrevetEr veldig fornøyd. Føler meg tatt på alvor. Hun er profesjonell, mild og behagelig. Vi samarbeider om det beste for meg og min helse.
Må ofte vente en stund etter oppsatt time og det trekker ned, men ikke nok til å bytte fastlege.
Trygg,empatisk og en god lytter
Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes SkrevetFøler meg alltid trygg og ivaretatt , flink til å lytte. Flink til å gi råd
Har alltid en god følelse når jeg går derfra
Gitt opp
Lege: Kjell Øyvin Aarflot SkrevetGitt opp denne legen. Han hører ikke på deg på noen som helst måte. I stede for å hjelpe deg med det som virkelig kan hjelpe så kommer han med helt andre forslag som er helt borti natta. Er i en prosess med å skifte lege nå. Gleder meg. Styr unna!