Tinghauglegene DA

Hjemsengveien 7B 3140 Nøtterøy

Siste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA

God kompetanse

Lege: Olav Anders Rasting Skrevet

Han er dyktig i jobben sin. Meget imøtekommende, hyggelig og direkte. Veldig effektiv, tålmodig og fin person. Jeg føler meg ivaretatt, respektert og trygg hos denne legen.

Valgt å bytte

Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevet

Har hatt denne legen i noen år. Tidligere vært fornøyd, men det siste året kan det ta flere uker for å få svar på reseptforespørsel, svar på ekonsultasjoner. Det har ofte skjedd at halve konsultasjon blir besvart, mens resten blir ikke tatt tak i. Det virker og som at han overser deler av saker han er usikker på eller syns er ubehagelig av en enn annen grunn. Det betyr for vår del at oppfølgningen overhode ikke er bra nok lenger, og hele familien velger å bytte. Tror heller aldri jeg har vært hos han der han ikke er fra 30-50 minutter forsinket. Dette har ikke gjort noe når vi ellers har vært fornøyd, men dette er ikke akseptabelt slik som det er nå.

Profesjonell, trygg og dyktig

Lege: Cathrine Abrahamsen Skrevet

Cathrine Abrahamsen har vært min fastlege siden hun kom til Nøtterøy legesenter. Abrahamsen er profesjonell og dyktig. Hun er kunnskapsrik og flink til å forklare hva som er feil og videre behandling. Hun er blid og imøtekommende, og tar seg tid til å lytte. Hun er flink til å følge opp og jeg føler meg trygg på at jeg blir godt ivaretatt av henne. Har vært pasient ved Nøtterøy legesenter helt siden det først ble startet når det lå på Teie. Legesenteret oppleves som et profesjonelt, trygt og hyggelig sted å komme til.

Empatisk, tar pasienten på alvor

Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes Skrevet

Tar seg god tid og lytter. Spør hvordan det går Følger opp og sender videre hvis nødvendig. Håper hun fortsatt er lenge.

Trygg og kunnskapsrik, og humoristisk

Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevet

Kjell Øyvin er en lege som ser meg og mine behov som pasient. Han er ikke redd for å bringe humor inn i samtalen når det passer seg. Jeg opplever han som en lege det er lett å stole på. Jeg opplever han som både kunnskapsrik innen allmennmedisin, og som en som viser medmenneskelighet og veileder godt i vanskelige saker. Kjell Øyvin er en god lytter, og han tar meg som pasient på alvor.