Tinghauglegene DA

Hjemsengveien 7B 3140 Nøtterøy

Siste vurderinger av behandlere ved Tinghauglegene DA

Lytter ikke

Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevet

Jeg har nå byttet fastlege, Jeg har vel vært hos Aarflot to ganger på fire år, begge gangene måtte jeg virkelig argumentere for min sak og begge ganger uten å nå frem. Han er rett og slett ikke interessert. Siste gangen jeg var hos ham ba jeg om to dagers sykemelding og ble behandlet som en kriminell trygdemisbruker. Dette var tre år etter forrige besøk hos ham så jeg har ikke akkurat rent ned dørene der ogi løpet av 42 års arbeidsliv tror jeg at jeg har hatt under 10 sykemeldinger fra lege. Mulig han er dyktig og at han kan hjelpe dersom han fatter interesse. Han har nok også tatt alt for mange pasienter og beregner alt for kort tid pr. pasient.

Legesenteret har et bra system for timebestilling, men det er jo bortkastet når man opplever å ikke få hjelp.

Sympatisk og omsorgsfull, kunnskapsrik

Lege: Gerd-Synne Tveito Eidnes Skrevet

Denne pas har fulgt meg i flere år, både før, under og etter diagnose av en vanskelig tilstand. Tok flere år å få diagnose. Likevel hørte hun alltid på meg. Denne legen kan du trygt henvende deg til hvis du sitter inne med noe. Håper hun snart er tilbake fra svangerskapsperm.

Kompetent og engasjert

Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevet

En lege som virkelig kan det han skal. Har en meget bra evne til å vurdere hva som trenges å gjøres og hva som ikke trenges å gjøres.
Er også tydlig og klar i det han mener.

Anbefales ikke

Lege: Kjell Øyvin Aarflot Skrevet

Dette er en lege som ikke anbefales. Han bruker mer tid på å ha en grunn til og ikke hjelpe deg, når han skulle heller brukt tid på hvordan han best mulig kan hjelpe. Enveis kommunikasjon

Dyktig, godhjertet lege

Lege: Ann Kristin Fet Støtvig Skrevet

Dr. Støtvig er imøtekommende, godhjertet og dyktig. Jeg kommer aldri til å bytte fastlege. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og blir alltid møtt med smil og en lege som lytter. 10/10 poeng til Dr. Støtvig!