Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Sentrum Vest
Den beste legen jeg har hatt og det er blidt noen igjennom et langt liv
Lege: Frode Grøndahl SkrevetHadde Frode som fastlege mens han var i Alta. Synd at han dro.. Han er faglig dyktig,tar pasientene sine på alvor og henviser videre når det er nødvendig.Flink til å gi tilbake meldinger i form av brev.
utmerket
Lege: Frode Grøndahl SkrevetHan har vært utmerket og mennekselig i svært vanskelig situasjon.
Både med tanke på opptreden og kommunikasjon, og med tanke på informasjon , oppfølgning og ikk minst faglig. Dette var ved dødsleiet til et familiemedlem.
Denne konkrete opplevelsen gjør han faktisk den beste legen jeg har støtt på!
Fantastisk flink
Lege: Frode Grøndahl SkrevetFaglig dyktig, engasjert, lyttende, humoristisk, følger deg opp, nøye og en lege vi savner i Alta
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Frode Grøndahl SkrevetJeg hadde Frode som fastlege da jeg bodde i Alta. En bedre lege med forkus på pasienten finnes knapt. Takk Frode for at jeg fikk ha deg som fastlege i Alta.
Veldig dyktig!
Lege: Frode Grøndahl SkrevetFlink lege som tar pasienten på alvor. Dyktig, omsorgsfull og forståelsesfull. Veldig synd at han flyttet fra Alta!
Noe negativt at han fortsatt er registrert med liste i her når det nå er så lenge siden han har flyttet. Hadde vært godt for oss på lista hans å få en "fast" lege. Nå er det kun vikar for vikar for vikar..... meget frustrerende, fordi man må begynne på nytt ved hvert legebesøk. Vikaren kjenner deg nemlig ikke.