Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Sentrum Vest
Fabelaktig Fastlege!!
Lege: Ragnar Sundby SkrevetHar aldri møtt en så lyttende og engasjert fastlege. Første gang jeg har vært hos en lege som jeg virkelig føler hører etter og er interessert i mitt ve og vel. Han er ærlig og sier ting som det er. Mye humor og godt humør. Håper han aldri pensjonerer seg!
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Sladjana Skoro SkrevetHun er flink! Opplevde henne som veldig trivelig og kunnskapsrik lege, men dårlig oppfølging. Fikk samme behandling flere ganger for et problem som bare gjentok seg og gjentok seg flere ganger. Når jeg viste frustrasjon over at jeg alltid fikk samme behandling selv om den ikke hjalp på problemet så skjedde det ingenting. Fikk bare samme resept på nytt. Det syns jeg er dårlig.
Engasjert og kunnskapsrik
Lege: Sladjana Skoro SkrevetJeg flytter, men skulle gjerne hatt Sladjana videre som fastlege. Hun er dyktig, til stede og tar seg god tid ved konsultasjon. Hun er veldig grundig, og oppfølgingen er det ingenting å si på. Jeg opplever henne som den beste fastlegen jeg har hatt i mitt 50-årige liv. Anbefaler henne på det varmeste!
Et klokt og varmt menneske, dyktig
Lege: Sladjana Skoro SkrevetHun er dyktig og grundig. Jeg føler meg trygg hos henne. Og hun bruker tid og er interessert i hva jeg opplever. Mine beste anbefalinger,
Setter seg inn i pasientens situasjon
Lege: Frode Grøndahl SkrevetGrundig og oppfølgende lege, med mye kompetanse. Føler seg ivaretatt. Bruker andre kompetanser eller ressurser der han selv er usikker. Anbefales!