Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Sentrum Vest
Stress
Lege: Sladjana Skoro SkrevetVanskelig å forstå denne legen. Forklarer dårlig og er alltid stressa. Sier ha det før man er ferdig. Venter lenge før man kommer inn. Og bestiller prøver man ikke skal ta. Mye unødvendig besøk!
Tryggeste og beste fastlege i hele kongeriket
Lege: Ragnar Sundby Skrevethar hatt han som fastlege i 20 år ca.
hadde aldri tidlig opplevd en slik doktor som virkelig tar meg på alvor, noe jeg sjeldent har vært vant til.
han er tillitsfull og utrolig rik på sine medisinkunnskaper.
Flott dyktig lege 😊Både flink& setter seg inn i sykdommen din.
Lege: Frode Grøndahl SkrevetSom sagt , en flink og dyktig lege , som setter seg inn i sykdommen din! Særlig for oss kronikere er det veldig viktig å bli tatt godt i mot uten at vi virker masete. Den beste medisin er å bli lyttet til , enda så dårlig jeg er når jeg går inn , så er jeg faktisk bedre på hjemvei .Litt positiv info gjør hverdagen litt lettere, Han er ikke en lege som avfeier deg med bare medisin , alt skal prøves ut !!Trening , fysio ,hjelpemidler , You name IT 😊
Veldig hyggelig lege
Lege: Frode Grøndahl SkrevetJeg bytter nå fastlege fordi jeg flytter, men var veldig fornøyd med Frode Grøndahl. Jeg fikk inntrykk at han er hyggelig, vet hva han driver med, har god tid og er interessert i det jeg hadde å si. Som kvinne var det ikke noe problem å gå til en mannlig lege, da han viste stor grad av empati og forståelse, og hadde kunnskap til å hjelpe meg med mine problemer. Ble også godt mottatt av helsesekretær i telefon og resepsjon.
Meget dyktig og engasjert
Lege: Frode Grøndahl SkrevetInget poeng i å gå i detalj i min diagnose men jeg har virkelig hatt behov for en fastlege med kontinuitet og har alltid møtt en faglig dyktig og spørrende person i Grøndahl.
Gir seg ikke før han kommer til bunns i problemet, er empatisk og viser forståelse samtidig som han også setter krav og er kritisk til pasient.
En fastlege som er lett å anbefale.