Om vurderingeneSiste vurderinger av Move Kiropraktikk
Fantastisk!!!
Kiropraktor: Marius Monssveen SkrevetEn helt fantastisk kiropraktor, med et meget behagelig vesen. Man blir rolig med en gang Marius begynner å snakke, for man hører veldig godt at han virkelig kan det han snakker om. Og etter noen behandlinger så får man bevis på nettopp dette. :)
Marius forklarer ALT. Har aldri opplevd at noen behandler involverer seg sånn i hva som plager en. Det er forklaring på hvorfor ting er som de er, og hva man kan gjøre med det. Hva man kan gjøre sjøl, og hva han kan gjøre. Og det er ikke lite :)
Har gått inn og ut hos forskjellige behandlere i årevis, men har aldri fått riktig hjelp, før jeg kom til Marius. Hans måte og være på, og hans kompetanse, gjør at jeg stoler 100 % på han. Og det har da heller aldri vært grunn til noe annet.
Er du usikker på om du vil oppsøke kiropraktor, eller lurer på hva som kan være galt, så dra hit! Du vil få en meget bra forklaring, uansett. Kort ventetid.
Anbefales på det sterkeste!!
Kjempeflink kiropraktor
Kiropraktor: Knut Einar Sandbakken SkrevetUtrolig flink faglig kiropraktor. Måler spenninger og står i. Ikke like opptatt av å knekke opp og lage "lydeffekter". Mer opptatt av å finne underliggende problemer og finne langsiktige løsninger.
Virker som han blir godt likt av alle pasientene sine, og er svært munter og hyggelig. Tar seg tid når det er nødvendig, men kan også være effektiv når det trengs. Presser deg gjerne inn hvis det er mulig.
Den beste kiropraktoren jeg har hatt!
Kiropraktor: Marius Monssveen SkrevetMarius Monsveen er en svært dyktig kiropraktor som i tillegg har god kompetanse på Active Release Tecnikk (A.R.T.). Han har enormt god kompetanse på skjelett og muskler.
Jeg har i løpet av 33 år fått hjelp av 7 ulike kiropraktorer som jeg har ansett som svært dyktige i sitt fag, og alle har vært svært hyggelige.
Marius har klart å gjøre meg friskere enn jeg har vært minst de siste 20 år. Etter å ha gått til behandling hos ham har jeg flere dager hvor jeg er helt fri for smerter, enn dager med smerter, noe jeg hadde mistet alt håp om, helt til nå.
Marius har en fantastisk evne til godt samspill under behandling, og han er en morsom og veldig hyggelig fyr.
Kommer du dit kan du føle deg sett, og forstått og nyte godt av fabelaktig god behandling. I tillegg får du med deg enkle virkningsfulle øvelser du kan gjøre som bidrar til å hjelpe deg opp og fram.
Kort ventetid for behandling, helt topp:-)
Super kiropraktor!
Kiropraktor: Knut Einar Sandbakken SkrevetHan er veldig hyggelig og tar seg god tid. Føler meg sett som pasient. God oppfølging og han er lett å snakke med. Faglig flink! Anbefales!