Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter
Trygg og alltid hyggelig
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetHar alltid følt meg godt ivaretatt hos Rune. Han lytter nøye og kommer med gode løsninger. Rune flytter ut av byen vår og derfor er jeg nå nødt til å bytte fastlege, noe jeg synes er veldig dumt da det er ikke så lett å finne en dyktig lege. Dere som får Rune som fastlege kan regne dere selv som heldige.
Medmenneskelig og lyttende
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetRune var min fastlege på Høvik i 5-6 år. Måtte bytte fordi han flyttet til Larvik. Rune har alltid tatt seg tid til å lytte, er tilgjengelig og fremstår faglig dyktig. Han er ikke den type lege som bare sitter og stirrer inn i PC-skjermen.
Dyktig og empatisk lege
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetHatt Rune som fastlege i mange år, selv om jeg har flyttet et stykke unna de siste årene og må kjøre en times tid for å komme til Høvik legesenter. Empatisk lege som tar en på alvor. Han er flink med mennesker og dyktig faglig. Er lei meg for at han nylig har forlatt legesenteret og flyttet til en annen kant av landet. De er heldige de som får Rune som fastlege.
Omsorgsfull
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetHar hatt Rune som fastlege i noen år nå. Må si at om Rune ikke har sett meg som helhet og ikke kun en sykdom, hadde jeg ikke vært i live. Ikke alle klarer å se den psykiske delen, men å føle seg godt ivaretatt og sett, kan redde ens liv.
Å ha han som fastlege, kan jeg bare si at dere er i gode hender. Kunnskapsrik, løsningsorientert og god å følge opp.
Anbefaler han i det sterkeste.
Fantastisk lege
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetRune var min fastlege i Høvik, og jeg kan anbefale han på det varmeste. Han hjalp meg gjennom mine verste år med psykiske plager, geleidet meg til de riktige instansene, stilte opp og gjorde alt han kunne. Jeg ble frisk. I dag har jeg, takket være han, de rammene jeg trenger i min hverdag for å leve et helt normalt liv.
I tillegg så han meg som pasient, jeg følte meg ivaretatt, han tok det jeg sa seriøst og lyttet til meg. Det var med stor sorg jeg fikk vite at han flytter for jeg tviler på at jeg vil finne en tilsvarende bra lege for meg.
Anbefales på det varmeste! Dere som har han blir godt ivaretatt.