Sentrum Legekontor, Tønsberg

Tjømegaten 2 3126 Tønsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor, Tønsberg

Kunnskapsrik, varm og ser deg

Lege: Mariann Auflem Skrevet

Byttet til Mariann Auflem for rundt et år siden og kunne ikke vært mer fornøyd. Hun følger meg nå gjennom svangerskap, og jeg føler meg trygg og ivaretatt. Av og til er det litt venting før timen, men jeg vil anta det er fordi hun tar seg tid til de pasientene hun har inne. Jeg opplever alltid at hun har nok tid til meg. Hun er faglig flink og følger opp fra tidligere timer med relevante spørsmål. Anbefales på det varmeste!

Fantastisk fastlege på alle områder.

Lege: Mariann Auflem Skrevet

Jeg byttet fastlege til Aauflem i 2009.
Har aldri vært borti en mer seriøs, empatisk og dyktig fastlege. Jeg får alltid svar på det jeg lurer på, selv om det er mer enn det fikk time til.
Dette er et legekontor med omsorgsfulle, profesjonelle og blide mennesker som fortjener all skryt. Kommer aldri til å bytte fastlege.

Presser på tiden og oversnakker

Lege: Mariann Auflem Skrevet

Alltid forsinket og når en først kommer til presser hun på tiden. Føler at hun ikke tar meg seriøst. Noen ganger prøver jeg å fortelle hva som er gærnt med meg men da avbrytter hun meg og sier hva som er rett fra hennes side. Lege bør høre på pasienten først før hun forteller hennes sanheten. Noen ganger føles det at hun likker ikke folk fra utlandet. Etter at jeg sa ifra at jeg liker ikke at hun hører ikke på meg så ble hun misfornøyd og sa at jeg kan bytte fastlegen hvis jeg ikke liker noe. wow

Hele staben er helt unike :)

Lege: Mariann Auflem Skrevet

Man blir sett, hørt og tatt godt vare på.
Man blir sendt videre for undersøkelse når det trengs
Man føler seg velkommen
Man vet med sikkerhet at man er i trygge hender

Tusen takk for at dere passer på alle oss :)

Helt unik

Lege: Mariann Auflem Skrevet

Auflem er faglig dyktig, observant, engasjert, hun lytter og tar deg på alvor. Sekretærene er også dyktige, blide og imøtekommende.