Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Pyramiden Legekontor AS
Ikke fornøyd
Lege: Nils Peter Fagernæs SkrevetHan hjelper ikke... Dårlig evne til å lytte til pasienten. Prater kun selv, ikke åpen for dialog og/eller andre meninger.
Meget hyggelig
Lege: Janne Kristin Aase Hansen SkrevetVar hos Janne Kristin Aase Hansen for første gang siden min fastlege var på ferie, og det ble et behagelig møte. Hun viste stor interesse, og sjekket grundig. Vi hadde en lang og god prat, og jeg oppfattet henne som både faglig dyktig og svært hyggelig!
Kunnskapsrik og ser muligheter
Lege: Bente Pedersen Bø SkrevetSender deg videre, uten å legge noe prestisje i det. Er på Helse Norge, lett å kommunisere med digitalt.
Enkelt å bestille resepter på nett
Litt lang ventetid på time
Kunnskapsrik og god lege
Lege: Nils Peter Fagernæs SkrevetDyktig lege, tar seg tid til pasienten, er veldig fornøyd, byttet fra nordbyen legesenter til pyramiden for ca 3 år siden noe jeg overhode ikke har angret på. En lege med mye kunnskap!
Fantastisk lege
Lege: Bente Pedersen Bø SkrevetDenne legen har god peiling både på somatiske og psykiske lidelser. Jeg føler hun alltid tar seg tid til å høre på mine plager og finne løsninger på dette. Den eneste ulempen er at man må påregne lang ventetid på venterommet.