Aleris Drammen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Albumsgate 9 3016 Drammen

Siste vurderinger av Aleris Drammen

Proff

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Fin og hyggelig behandling utført med dyktighet. Er meget godt fornøyd med oppfølging og tilgjengelighet. Anbefales

Trygt og godt

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Første møte var veldig informativt og ærlig inntrykk. Jeg valgte full bukpladtikk uten lipo anbefalingen var og velge litt selv. Som 50 år var det viktig og bli kvitt problemet. Magen. Resultatet ble fint, og arret på navelen og snitte var det ingen problem med. Jeg var tilbake en liten tur da det på ene siden ikke var noe godt, der ordnet dr orhagen med et lite snitt, også ble det fint også. Damene før operasjon laget trygg stemning og søte Lina var så tolmodige etterpå . Jeg var ikke spesielt i god form. Takk for god hjelp med hele prosessen dyktige og de kan faget sitt !!!

Kunnskapsrik og pålitelig

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Jeg tok brystoperasjon hos Marit Cathrine og er veldig fornøyd. Fra konsultasjon til operasjon og oppfølging har jeg følt meg sett og hørt. Har fått gode svar på alle spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Veldig bra

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Tillitvekkende lege som anbefalte det som var best for meg. Strålende resultat som til og med ble bedre enn det hun forespeilet meg.

Dyktig, vennlig og trygg kirurg.

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Opererte øyelokk med lokalbedøvelse. Ble godt mottatt og vel ivaretatt av all personal. De snakket med meg under operasjonen, så tiden gikk veldig fort og jeg slapp å være så anspent. Følte meg helt trygg på kirurgen. Vennlig og dyktig kirurg. Pent arbeid. Fint resultat. Bra oppfølging. Anbefaler absolutt.