Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Tromsø
Effektiv men følelse av manglende empati
Lege: Ingo Spauke SkrevetFørst var han 15 minutter forsinket. Virket små stresset. Lite muligheter for kommunikasjonssamspill med pasienten. Gjorde undersøkelsen hurtig og så raskt gjennom røntgenbilder.
Ble vurdert til operasjon. Forklarte ikke noe om operasjonsmulighetene.
Når jeg spurte om noe jeg lurte på; så sa han at han egentlig ikke hadde tid til flere spørsmål da han var forsinket. Jeg hadde da vært pasient hos han i 15 minutter; etter flere måneders ventetid for å komme til en ortoped med sine plager.
Virket som om legen er en god spesialist i praksis, men lite profesjonell i menneskelig forståelse og behandling.
Kunnskapsrik og flink
Lege: Ingo Spauke SkrevetBle møtt av en lege som viste stor kunnskap og forståelse for meg som pasient. Kunne ikke hatt bedre behandling enn det jeg fikk hos dr. Spauke og de andre på aleris ved det som var min første operasjon i livet.
Lun, humoristisk og trygg
Lege: Erling Bjordal SkrevetEn herlig mann som du føler deg trygg sammen med. Han er ærlig og direkte, noe som jeg setter stor pris på. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk lege
Lege: Ida Collett Ulimoen SkrevetFlott, varm, behagelig, vennlig, svært dyktig, hyggelig, imøtekommende. Fikk fantastisk behandling og oppfølging. Beste gynekologiske undersøkelse noensinne. Trasig hun har slutta i Tromsø. Finnes ingen bedre.
Savner henne masse. Håper hun kommer tilbake.
Effektiv, tok meg på alvor og profesjonell.
Lege: Ingo Spauke SkrevetVært plaget med ei skulder i 4år, operert en gang tidligere i Bodø med dårlig resultat. Var så heldig å komme til Dr. Ingo og han var meget dyktig, fikk meg satt opp til operasjon. Han er profesjonell, ikke noe snikk snakk. Meget dyktig lege som absolutt kan anbefales