Om vurderingeneSiste vurderinger av Lillestrøm Øre Nese Hals
Uengasjert/ lite imøtekommende
Lege: Bjørn Helge Rudjord SkrevetEtter konsultasjon gikk jeg ut med de samme spørsmålene jeg hadde da jeg kom! Han virket arrogant og lyttet med et halvt øre. Har aldri opplevd dårligere behandling og dette var bortkastet tid for min del! Vil ikke anbefale denne legen til noen!
en lite hyggelig opplevelse
Lege: Bjørn Helge Rudjord SkrevetLegen presenterte seg ikke. Sa ikke hva eller hvorfor han foretok undersøkelser. Fortalte absolutt ingenting om resultatet av undersøkelsen. Ga ingen råd og lyttet ikke til det jeg hadde å si. Vil aldri gå dit igjen.
Arrogant og irritert lege
Lege: Bjørn Helge Rudjord SkrevetJeg ble snakket til som om jeg var tilbakestående. Når jeg stilte spørsmåltegn ved behandlingen han foreslo ble han mer og mer irritert. Det ble veldig ubehagelig. Takket derfor nei til videre oppfølging.
Super.
Lege: Bjørn Helge Rudjord SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende lege. Fant raskt ut hva som var galt, og hva som burde gjøres. Tommelen opp for ham.
Skaper trygghet
Lege: Bjørn Helge Rudjord SkrevetForklarte meget bra hva som var og hadde forårsaket mitt problem.
Forklarte meget bra hva som måtte gjøres for å løse problemet mitt.
Legen var meget sympatisk.