Jessheimlegene DA

Skogveien 2 2053 Jessheim

Siste vurderinger av behandlere ved Jessheimlegene DA

Uinteressert og arrogant

Lege: Bård Magne Nordheim Kvam Skrevet

Hadde han som fastlege, men byttet raskt da jeg virkelig hadde brukt for legen. Virker helt uinteressert i meg som pasient og gir en utrygg følelse. Oppleves som svært arrogant og bedreviter.

Fagligdyktig og dyktig på pasientkontakt

Lege: Varun Kumar Sharma Skrevet

Veldig fagligdyktig lege som bruker godt tid og virker genuint interessert i pasientene. Han etterlater et inntrykk av at jeg blir sett og hørt. Dyktig på kommunikasjon.

Lite interessert.

Lege: Bård Magne Nordheim Kvam Skrevet

Hadde denne personen som fastlege over flere år. Opplevde ofte at jeg måtte vente langt over avtalt tid før jeg kom inn. Siste gang jeg var hos ham ventet jeg i 2 timer. Da han endelig kalte meg inn, viste det seg at han hadde glemt å føre meg inn i listen for dagen. Hans første kommentar da jeg kom inn var "har du nå vondt i hodet igjen!". Brukte nye tid på pc'en og jeg opplevde ofte at han måtte hjelpe familiemedlemmer med matteleksen på telefon mens jeg var der! Etter siste besøk var jeg så frustrert at jeg gikk hjem og byttet fastlege for meg og hele familien.

Presis på tid og veldig grundig.

Lege: Bård Magne Nordheim Kvam Skrevet

Ble hentet inn akkurat på minuttet da jeg hadde avtale. Tok seg god tid til å lese min lange journal, som var overført fra tidligere fastlege. Følte at jeg ble tatt på alvor, og det ble nøye vurdert videre tiltak og rekkefølge av disse. Dette førte sikkert til at neste pasient kom inn senere enn avtalt. Det skal jeg huske på neste gang jeg venter på et legekontor: " Vent med glede, det betyr at mine medmennesker har fått den oppmerksomheten de fortjener"

?

Lege: Thuc Kim Than Skrevet

Jeg trengte en fastlege på Jessheim og satset på Thuc Kim Than. Da jeg kom til timen satt han i stolen og skrek på meg, før jeg hadde sagt et ord. Jeg ble så forbauset at jeg ikke ble sint før etterpå, da jeg hadde kommet hjem. Jeg kom faktisk ut av legekontoret med en resept i hånden, men jeg angrer på det, jeg skulle ikke ha tatt imot noe fra denne merkelige legen.