Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jessheimlegene DA
Startet bra, ble dårligere.
Lege: Sukhminder Kaur SkrevetI starten da jeg hadde henne som lege var jeg veldig fornøyd. Hun lyttet til problemene og ga god hjelp, men det gikk over ettervært.
Under legetimene jeg hadde så startet hun å spørre om farging av hår og i den duren siden jeg gikk på skole for å bli frisør. Hun spurte også om produktene i butikken der jeg jobber og brydde seg ikke om problemene mine eller grunnen til at jeg var der.
Ventet neste alltid 60 min, og om jeg hadde time kl 08.00 kom jeg ikke inn før 08.30-08.45. Måtte tilåmed vente 60-90 min de gangene jeg hadde hastetime. Byttet tilslutt for fikk nok av legen som viste lite interesse for å hjelpe meg og et personale som var uhyggelig og frekke til tider.
Relativt håpløs
Lege: Thuc Kim Than SkrevetGlemmer dessverre ofte og gi tilbakemeldinger/svar på prøver/undersøkelser. skjedd 3ganger nå på 6mnd.
Tar seg ikke tid til deg og vil gjerne ha deg fortest mulig ut av kontoret. Egentlig veldig synd da han virket utrolig hyggelig og imøtekommende første gangen jeg var hos han.
Nå er det bare å stirre i skjermen og sende deg ut med en resept eller to.
utrolig uryddig kontor
Lege: Bård Magne Nordheim Kvam SkrevetHar vært innom mange leger og kontoret hans er det mest uryddige. Skulle ha en synstest pga drosjelappen. Jeg måtte gjennom utrolig mange tester. Jeg har aldri brukt briller eller har hatt problemer med synet. En gang nevnte jeg 3 små problemer, maks 10 min tilsammen for å utrede alle tingene. Da jeg kom til punkt nr 2 avbrøt han meg og ba meg bestille en ny time. Han kunne bare ta en ting pr time. Jeg prøvde å forklare at det er utrolig klønete å måttekomme tilbake igjen, men han stod på sitt
Den beste lege jeg har hatt .
Lege: Thuc Kim Than SkrevetGode i alt.
Venlig lege som vil høre og ta vare pasienter godt.
Den beste lege jeg har hatt.
Ikke bra !
Lege: Bård Magne Nordheim Kvam SkrevetFøler at han helst ikke ville hatt deg der, leser seg ikke opp før du kommer. Generelt Ikke veldig interessert ! Hyggelig nok