Legegruppen AS

Olavsgate 7 3256 Larvik

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen AS

Beste legen ever

Lege: Jonas Johan Gunnberg Skrevet

Ønsker ham lykke til videre,men kommer til å savne ham😥Han har reddet livet mitt og fulgt meg opp 100 prosent🙏🏻♥️

Beste fastlege, EVER!!!

Lege: Jonas Johan Gunnberg Skrevet

Han dr. Jonas Johan Gunnberg, e vår aller beste fastlege, noensinne.
Han e trygg, varm og kunnskapsrik. Han Jonas har humor, og e kjapp og effektiv.
Han e vennlig og positiv overfor meg som pasient. Han Jonas e personlig, uten å være uprofesjonell.
Eg og mannen min, [navn fjernet av moderator], ønsker vår lege alt godt mht videreutdanning og tilfriskning .

Byens beste lege!

Lege: Jonas Johan Gunnberg Skrevet

Han har fulgt meg opp i to svangerskap, med småbarn (som digger han) og smått og stort i familien gjennom flere år. En lege som gir det lille ekstra, man føler seg sett, hørt og blir tatt på alvor. Han gir så mye av seg selv. 5 stjerners lege!

Bestemt og Hard dame med et stort hjerte

Lege: Ellen Charlotte Horneman Sanhueza Skrevet

Fikk henne som fastlege når jeg var på mitt svakeste.. Jeg hadde ikke troen på hun i starten, men jeg å tar feil av mennesker på min vei i livet...Å med hun tok jeg veldig feil!! Vi har kranglet, kjeftet, grinet, ledd, egentlig hele følelseregisteret sammen. Men etter 24 år på kjøret og så langt inn i pilleland man kan komme,så sitter jeg her idag rusfri og ingen medisiner takket være denne dama.all ære til hun... man taper kampen om man ikke kjemper ;) Gi dama en sjangs.

"Ser" pasienten, kunnskapsrik, hjelpsom!

Lege: Jonas Johan Gunnberg Skrevet

Tvers igjennom en fantastisk fastlege som utstråler tillit, kunnskap og tydelig jobber for pasienten