Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tempo
Flink lege
Lege: Erica Hansen Maraz SkrevetVeldig fornøyd med henne fordi hun viser interesse og tar deg på alvor uansett. Hun er rask med tiltak -og løsningsorientert.
Dyktig lege, godt medmenneske
Lege: Victoria Antonescu SkrevetAlltid imøtekommende. Både legen og øvrige ansatte. Flott service og fine lokaler. Lett å parkere utenfor og alltid kjapt å få hastetime. Har vært hos disse i flere år tidligere, byttet så grunnet flytting. Og da jeg flyttet tilbake og fikk samme legekontor, men ny lege, ble jeg så glad. Det at min nye lege, Victoria, er like fantastisk som min forrige, Kari, er supert.
Kari sin vikar
Lege: Kari Statle Gulbrandsen SkrevetDårlig behandling på legekontoret, ok at det var akutttilfelle inne, men ingen innfo, dårlig motagelse av legen etter 45 min ventetid.
Ufin behandling av resepsjons damen.
Byttet fastlege på dagen.
Lyttende og flink
Lege: Kari Statle Gulbrandsen SkrevetK kaster seg over tlf og ringer spesialister om det er noe hun er usikker på. Henviser videre om nødvendig. Ser og hører deg.
Mange vikarer
Lege: Erica Hansen Maraz SkrevetHun har hatt flere forskjellige vikarer på kort tid, og det er veldig slitsomt å måtte forholde seg til. Det å må forklare sin situasjon til mange forskjellige er ikke noe jeg føler for å gjøre, derfor har jeg EN fastlege.