Om vurderingeneSiste vurderinger av Bislett Øyelegesenter
Uengasjert og nedlatende
Lege: Anne Møllendal Eikland SkrevetLegen fremstår som faglig dyktig, men jeg oppfatter henne som uengasjert og nedlatende. Jeg får heller ikke svar på spørsmål som ikke angår akkurat det man har kommet for, hun virker veldig stresset på tid.
Kommunikasjon
Lege: Anne Møllendal Eikland SkrevetFikk en delvis tilfredstillende behandling. Legen er nok faglig dyktig i sitt fagområde men trenger å lytte mer på pasienten og gi den følelsen at man blir tatt godt være på. Samlet vurdering er at jeg kommer til å finne en annen øyenlege.
Ufin i møte med pasient
Lege: Anne Møllendal Eikland SkrevetNedlatende og utålmodig. Følte hun var irritert over at jeg var der. Veldig rask og overflatisk sjekk, svarte kort og avvisende. Tenkte hun hadde en dårlig dag, men ser hun har fått samme tilbakemelding flere år tilbake. Om man skal jobbe med mennesker bør man ha litt kompetanse i å behandle folk på en ok måte. Dette ble 400kr bortkastede penger og tid.
Proffesjonell og faglig dyktig.
Lege: Anne Møllendal Eikland SkrevetValget falt på Dr Eikeland etter anbefaling og å sett resultater av tidligere operasjoner av tunge øyelokk.
Følte meg sett, trygg og ivaretatt før, under og nå etter operasjonen både av Dr Eikeland og andre på klinikken.
Opplever Dr Eikeland som profesjonell i arbeidet sitt, faglig dyktig og tar riktige avgjørelser, i dette tilfelle sammen med meg.
Litt vanskelig å nå klinikken på telefon, men fikk alltid fort svar på mail.
Dyktighet
Lege: Kari Rougne SkrevetHun var godt forberedt med journal før jeg kom inn, dyktig lege, nærværende og god kommunikasjon, klar og tydelig. Hadde ikke trengt å ta med tolk likevel :)