Gleditschgården Legesenter AS

Dronningensgate 3 3211 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Gleditschgården Legesenter AS

Ingen over - ingen ved siden

Lege: Torbjørn Fosse Sæthre Skrevet

Kunne brukt et par-tre A4 sider på å skryte av fastlegen min. Skal nøye meg med ett ord. Fantastisk !

For en super fastlege

Lege: Torbjørn Fosse Sæthre Skrevet

Min flotte fastlege har sluttet, men for en super fastlege jeg ennå en gang jeg har fått i Torbjørn Fosse Sæthre.

Flink og dyktig lege

Lege: Cathrine Strøm Christiansen Skrevet

Faglig dyktig lege som tar seg tid til pasientene, tar kontakt hvis det er noe hun lurer på, du føler deg ivaretatt som pasient. Hyggelige og imøtekommende legekontor. Lett og komme frem på telefon og man får fort time.

Fantastisk

Lege: Anette Nielsen Achtentuch Skrevet

Fantastisk lege som ser deg og respekterer deg som et menneske, ikke bare en pasient. Har ikke den høye haken, som flere andre leger. Jeg føler man blir tatt på alvor, og at hun faktisk bryr som sykdomshistorikk og sykdomsbildet. Sitter ikke og skriver under hele legetimen, og legger samtalen på et nivå som er forståelig for pasientene sine. Ringer og spør om alt står bra til dersom jeg har vært til konsultasjon og hun ikke har hørt noe på en stund. Helt super til å følge opp!!

En lege som lytter til pasienten

Lege: Roar Nilssen Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Roar Nilssen som legen min. Han tar seg tid til å foreta en vurdering, jeg føler alltid jeg blir tatt på alvor. En ting jeg vil foreslå er å bedre muligheten til å komme i kontakt med legekontoret. Det er alltid så lenge å vente på telefon. Hva med å kunne bestille/avbestille time på nett, eller via sms? Har vært borti det på andre legekontor ifb med mine foreldre, og har godt inntrykk av systemet.