Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gleditschgården Legesenter AS
Trygg, kjenner pasienten
Lege: Anette Nielsen Achtentuch SkrevetLytter godt til pasienten. Hun er nøye i undersøkelsene. Synd at legekontoret i Andebu fyller opp med for mange pasienter slik t det blir ventetid.
Fantastisk lege
Lege: Torbjørn Fosse Sæthre SkrevetHar hatt han som fastlege lenge, og er omsorgsfull og til å stole på. Han sender med henvisning slik at du får den behandlingen du trenger. Er svært fornøyd, og føler meg trygg og velkommen i møte med legen!
Kunnskapsrik, effektiv, omsorgsfull
Lege: Roar Nilssen SkrevetDyktig fastlege som er god på å utnytte hele helsevesenet i diagnosearbeidet. Gir god tilbakemelding, tillitvekkende. Jeg har flyttet fra Sandefjord og har nå ny fastlege
Dårlig erfaring,
Lege: Roar Nilssen SkrevetHatt dårlige erfaringer med han,Roar virker uinteressert i pasientens plager. Alltid jeg fått ikke hjelp, jeg bare hørte at må tilbake når blir dårligere, anbefaler ikke!!!!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Roar Nilssen SkrevetHan er veldig flink lege,har blitt fulgt veldig bra opp. Får kjapt svar tilbake. Har hatt han som lege lenge og vil forsette med det